Kanakotletid galettidega

Kanakotletid galettidega

Toiduained

  • Galett (riisi, tatra, maisi jt)

    40g

  • Hakkliha, broilerifilee (rasva 1,6%)

    115g

  • Kookosrasv/õli

    (1.4 tl) 7g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (0.9 viilu) 15g

  • Tomat

    (1 tk) 65g

  • Kurk (värske)

    (0.2 tk) 50g

Valmistamine

  • Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
  • Vooli hakklihast sobiva suurusega kotletid.
  • Prae kotletid tilgas õlis kuldpruuniks.
  • Soojale kotletile aseta peale juust ja lase mõnusalt sulada.
  • Aseta galetile tomat ja juustuga kaetud kotlet.
  • Serveeri kurgiviiludega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks