Kanafileerullid keedukartuli ja külma kastmega

Kanafileerullid keedukartuli ja külma kastmega

Toiduained

  • Kanafileerullid juustuga (Nõo Lihatööstus) logo

    (0.3 pk) 135g

  • Kartul

    (1.1 tk) 160g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,5%) (Tere) logo

    (1.8 spl) 35g

  • Dijon sinep

    8g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 40g

  • Hapukurk

    (0.6 tk) 30g

  • Jääsalat

    (1 peotäit) 20g

Valmistamine

  • Koori ja keeda kartul.
  • Küpseta kanfileerullid ahjus valmis karbil oleva õpetuse järgi.
  • Tükelda või riivi hapukurk ning lisa maitsestamata jogurti sisse.
  • Lisa ka sinep ja meelepärased maitseained ning sega.
  • Lõika tomat ja värske kurk tükkideks ning rebi salat kaussi. Maitsesta meelepäraselt ja sega sisse õli.
  • Serveeri keedukartulit kanafileerulli, külma jogurtikastme ning värske salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks