Kana riisi ja kookose-karri kastmega

Kana riisi ja kookose-karri kastmega

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • Kookose-karri kaste (Food Studio)

    (0.5 pk) 165g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    100g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Redis

    (3 tk) 35g

Valmistamine

  • Keeda riis soolvees.
  • Prae tükeldatud kanafilee pannil tilgas õlis. Maitsesta soolaga.
  • Kui kana valmis, lisa kookose-karri kaste ja kuumuta korraks.
  • Viiluta kurk ja redised, maitsesta soola ja pipraga. Soovi korral lisa peterselli.
  • Serveeri riisi kookose-karri kastmes kana ja kurgi-redise salatiga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks