Kana jambalaya

Kana jambalaya

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Wokisegu (Härmavili) logo

    100g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Tomatipüree (Pomito)

    (6.5 spl) 65g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

Valmistamine

  • Keeda riis.
  • Prae kanaliha oliiviõlis kuldpruuniks. 
  • Vala peale köögiviljasegu, tükeldatud küüslauk ning tomatipüree. 
  • Tomatipüree võid võtta ka basiilikuga variandi. 
  • Maitsesta soola ja cajun maitseaineseguga. 
  • Kurna riis ning sega kastme sisse. 
  • Vajadusel lisa veel soola. 
  • Serveeri hapukoorega. 
  • Kaunistuseks võid lisada basiilikut. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks