Kalataco

Kalataco

Toiduained

  • Taco taskud (taco shells, Santa Maria)

    (2.7 tk) 30g

  • Koha

    110g

  • Avokaado

    (0.3 tk) 25g

  • Kreeka jogurt (rasva 10%)

    (1.5 spl) 30g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Punane kapsas

    (0.8 peotäit) 50g

  • Tomat

    (1 tk) 50g

  • Sinep

    (0.7 tl) 5g

Valmistamine

  • Prae kala ja maitsesta soola ja pipraga.
  • Aseta taco taskud 200 kraadisesse ahju mõneks minutiks soojenema.
  • Viiluta punane kapsas. 
  • Tükelda tomatid ning avokaado ning sega kokku. 
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Kastmeks sega kokku Kreeka jogurt ja sinep. 
  • Maitsesta.
  • Võta ahjust soojad taco taskud, tõsta sisse kapsast ja tomati-avokaadosalatit.
  • Kõige peale pane kalafilee ning piserda peale kastet. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks