Kaerahelbepuder ricotta ja maasikamoosiga

Kaerahelbepuder ricotta ja maasikamoosiga

Toiduained

  • kiirkaerahelbed, täistera

    (4 spl) 40g

  • Kohupiim Ricotta, maitsestamata (rasva 6,4%)

    (0.4 pk) 70g

  • Piim (rasva 2,5%)

    (0.6 kl) 120g

  • Maasikamoos Fitlap (NoBananas) logo

    (5 tl) 50g

  • Mooniseemned

    (0.2 spl) 2g

Valmistamine

  • Aja piim veega potis keema ja lisa kaerahelbed (lisa vett umbes sama palju nagu piima või veidi vähem).
  • Maitsesta terakese soolaga ja keeda tasasel tulel kuni puder valmis.
  • Serveeri putru ricotta, maasikamoosi, mooniseemnete ja kaneeliga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks