Juustune kana ja kartul

Juustune kana ja kartul

Toiduained

  • Kartul

    (1.1 tk) 160g

  • Feta / Fitaki juust (rasva 16%)

    (5.6 spl) 45g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    70g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.6 spl) 40g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Paprika

    (1 tk) 25g

  • Tomat

    (1 tk) 25g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 10g

  • Värske kurk

    (0.1 tk) 30g

  • Lehtsalat

    (1 peotäit) 15g

Valmistamine

  • Keeda kartulid pehmeks ja püreesta.
  • Tükelda kanafilee kuubikuteks.
  • Prae kanafilee kuubikud tilga õliga. Maitsesta.
  • Aseta soojale püreele Feta juust ja kanafilee.
  • Kastmeks sega kokku hapukoor ja till ning maitsesta pipra-soolaga.
  • ​Serveerimisel lisa lehtsalat, tomat, kurk, parika ja sibul.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks