Juustune ahjuomlett spinatiga

Juustune ahjuomlett spinatiga

Toiduained

  • Ploomid

    (14.3 tk) 315g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 80g

  • Juust (rasva 24-26%)

    (1.5 viilu) 25g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Hakitud spinat (Härmavili) logo

    50g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Sulata spinat ja pigista liigne vesi välja.
  • Klopi muna lahti, lisa veidi vett. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Sega sisse spinat.
  • Määri ahjuvorm oliiviõliga. Laota põhja õhukesi sibulaviile.
  • Kalla segu vormi.
  • Raputa peale riivitud juustu.
  • Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 30 minutit.
  • Söö magustoiduks ploome.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks