Jogurti-pesto kana Coleslaw salatiga

Jogurti-pesto kana Coleslaw salatiga

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    110g

  • Leib, rukkileib

    (1.3 viilu) 35g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.2 spl) 30g

  • Kapsas

    (1.9 peotäit) 115g

  • Pestokaste

    (0.6 spl) 6g

  • Porgand

    (0.7 tk) 50g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,6%)

    (1.3 spl) 25g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

  • Sinep

    (0.1 tl) 1g

Valmistamine

  • Sega kokku maitsestamata jogurt, pesto ja veidi soola. 
  • Pane sinna juurde kana ja sega korralikult või hõõru kana seguga kokku.
  • Lase külmikus maitsestuda vähemalt paar tundi, ideaalis üleöö.
  • Pese köögiviljad, koori sibul ja porgand. Kui soovid, võid sibula ära jätta.
  • Haki kapsas peeneteks ribadeks, sibul pisikesteks kuubikuteks. Riivi juurde porgand.
  • Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga, sega korralikult läbi.
  • Lisa hapukoor ja sinep ning sega veel korralikult läbi.
  • Soovi korral lisa juurde portsjoni kohta 1 spl valge veini äädikat ja veidike Stevia-magusainet. Sega ja võimalusel lase ka salatil tunnike-paar maitsestuda.
  • Grilli kana kintsuliha grillresti vahel seda vahepeal keerates.
  • Serveeri rukkileiva ja Coleslaw salatiga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks