Valmistamine
- Sega kokku maitsestamata jogurt, pesto ja veidi soola.
- Pane sinna juurde kana ja sega korralikult või hõõru kana seguga kokku.
- Lase külmikus maitsestuda vähemalt paar tundi, ideaalis üleöö.
- Pese köögiviljad, koori sibul ja porgand. Kui soovid, võid sibula ära jätta.
- Haki kapsas peeneteks ribadeks, sibul pisikesteks kuubikuteks. Riivi juurde porgand.
- Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga, sega korralikult läbi.
- Lisa hapukoor ja sinep ning sega veel korralikult läbi.
- Soovi korral lisa juurde portsjoni kohta 1 spl valge veini äädikat ja veidike Stevia-magusainet. Sega ja võimalusel lase ka salatil tunnike-paar maitsestuda.
- Grilli kana kintsuliha grillresti vahel seda vahepeal keerates.
- Serveeri rukkileiva ja Coleslaw salatiga.
Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.