Hirveliha steik bataadi ja kartulitega (Linnamäe Lihatööstus)

Hirveliha steik bataadi ja kartulitega (Linnamäe Lihatööstus)

Toiduained

  • Hirveliha steik (Linnamäe) logo

    90g

  • Bataat (maguskartul)

    80g

  • Kartul

    (0.5 tk) 80g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Või (rasva 82%)

    (1 tl) 5g

  • Toidukoor, laktoosivaba (rasva 10%)

    (2.1 spl) 15g

  • Kukeseen

    (2 peotäit) 50g

  • Mugulsibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 10g

  • Pohlad

    (0.5 kl) 5g

  • Küüslauk (valikuline)

    (0.2 tk) 1g

Valmistamine

  • Enne kõpsetamist hoia steik 30 minutit toatemperatuuril, kuivata paberrätikuga.
  • Kuumuta õli pannil, lisa hakitud küüslauk, mõned kadakamarjad ja rosmariin.
  • Maitsesta steik pipra ja soolaga (suitsutatud soolahelbed sobivad ideaalselt).
  • Aseta steik pannile ja küpseta mõlemalt poolt 1,5 minutit.
  • Sulata samal pannil või, lisa hakitud mugulsibul ja kukeseened, prae kuldseks.
  • Lisa toidukoor ja veidike vett, lase podiseda umbes 10 minutit.
  • Koori bataat ja kartul, tükelda. Maitsesta meelepäraselt, küpseta kuumaõhufritüüris.
  • Serveeri hirveliha steik bataadi ja kartuliga, kaunista pohladega.

Retsepti koostas Inga Kaljus vastavalt Fitlap toitumiskava põhimõtetele!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks