Hernesupp

Hernesupp

Toiduained

  • Herned, kuivatatud

    (4.5 spl) 45g

  • Broilerifilee, suitsutatud (rasva 3,7%)

    80g

  • Odrakruup

    20g

  • Või (rasva 82%)

    (1.4 tl) 7g

  • Porgand

    (0.5 tk) 35g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Pane herned ja kruubid eelmisel õhtul külma veega likku. 
  • Haki sibul, riivi või tükelda porgand. 
  • Kuumuta poti põhjas või ning lisa porgand ja sibul ning prae kergelt läbi. 
  • Lisa loputatud kruubid ja herned ning suitsukana. 
  • Kalla peale nii palju vett või puljongit, et kõik koostisosad oleksid korralikult kaetud. 
  • Lisa loorberilehed ning maitsesta soola-pipraga. 
  • Kuumuta keemiseni ning lase seejärel madalal kuumusel keeda seni kuni herned on pehmed. 
  • Võta suitsukana välja, tükelda ning lisa supil sisse tagasi. 
  • Soovi korral lisa maitserohelist, näiteks peterselli ning vajadusel maitsesta veel soolaga. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks