Haug hernepüree ja värvilise köögiviljavokiga

Haug hernepüree ja värvilise köögiviljavokiga

Toiduained

  • Herned, värsked või külmutatud

    (16 spl) 160g

  • Haug

    100g

  • Või (rasva 82%)

    (2.2 tl) 11g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Porgand

    (0.7 tk) 50g

  • Brokoli

    (0.7 peotäit) 35g

  • Suvikõrvits

    (0.2 tk) 45g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Prae kala mõlemalt poolt pannil tilgas õlis. 
  • Maitsesta.
  • Keeda värsked herned.
  • Lisa või ja maitsesta soola ning pipraga. 
  • Püreesta.
  • Voki pannil kiirelt köögiviljad.
  • Raputa peale peterselli, pigista tilk laimimahla ja serveeri kohe.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks