Hapukapsasupp kanalihaga

Hapukapsasupp kanalihaga

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    115g

  • Odrakruup

    40g

  • Hapukapsas (ilma suhkru ja õlita)

    (5.2 peotäit) 260g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

Valmistamine

  • Pane kanaliha koos kruupide ja kapsaga külma veega keema. 
  • Lisa ka loorberilehed ja sool, pipar. 
  • Keeda tasasel tulel seni kuni kapsas ja kruubid on pehmed. 
  • Kui kapsas ja kruubid on juba peaaegu pehmed, siis lisa ka jämedalt riivitud porgand. 
  • Supi valmides tõsta liha välja, haki ning seejärel lisa liha uuesti supile ja sega läbi. 
  • Maitsesta veelkord. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks