Hakklihasupp rasvasema hakklihaga

Hakklihasupp rasvasema hakklihaga

Toiduained

  • Hakkliha, veise (rasva 17%) logo

    (0.3 pk) 85g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (5.5 spl) 55g

  • Porgand

    (1.2 tk) 85g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.4 spl) 10g

  • Kapsas

    (0.8 peotäit) 45g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Prae hakkliha koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandi ja sibulaga läbi.
  • Selles retseptis on hakkliha suurema rasvaprotsendiga ning praadimiseks õli lisada vaja ei ole.
  • Lõika kartulid ja kapsas kuubikuteks, pane keevasse vette ja keeda nõrgal tulel koos hernestega poolpehmeks.
  • Lisa hakkliha koos sibula ja porgandiga supile ning keeda veel 8-10 minutit.
  • Serveerides lisa hapukoor ja puista soovi korral supile maitserohelist.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks