Hakklihasupp rasvasema hakklihaga

35 min kcal 375 kcal Hakklihasupp rasvasema hakklihaga

Toiduained

  • Hakkliha, veise (rasva 17%) logo

    (0.3 pk ) 85g

  • Kartul

    (0.7 tk ) 100g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (6 spl ) 60g

  • Porgand

    (1.2 tk ) 85g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.4 spl ) 10g

  • Kapsas

    (0.8 peotäit ) 50g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk ) 15g

  • Vesi

    (1.5 kl ) 300g

Valmistamine

  • Prae hakkliha koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandi ja sibulaga läbi.
  • Selles retseptis on hakkliha suurema rasvaprotsendiga ning praadimiseks õli lisada vaja ei ole.
  • Lõika kartulid ja kapsas kuubikuteks, pane keevasse vette ja keeda nõrgal tulel koos hernestega poolpehmeks.
  • Lisa hakkliha koos sibula ja porgandiga supile ning keeda veel 8-10 minutit.
  • Serveerides lisa hapukoor ja puista soovi korral supile maitserohelist.

Sarnased retseptid

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks