Hakklihakaste kartulitega

Hakklihakaste kartulitega

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.4 pk) 110g

  • Kartul

    (1 tk) 150g

  • Piim (rasva 2,5%)

    (0.4 kl) 80g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Jahu, riisijahu

    (0.2 spl) 5g

  • Kirsstomat

    (4 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Keeda kartulid soolvees.
  • Tükelda sibul (valikuline).
  • Prae hakkliha ja sibul oliiviõlis kuldpruuniks. 
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa juurde riisijahu ja prae kergelt läbi.
  • Lisa piim ja keeda kaste paksemaks. 
  • Serveeri keedetud kartulitega ja kirsstomatitega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks