Hakk-kotletid kartulipüreega

Hakk-kotletid kartulipüreega

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 100g

  • Kartul

    (0.6 tk) 90g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (5 spl) 50g

  • Või (rasva 82%)

    (0.8 tl) 4g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (2.9 spl) 20g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Kapsas

    (0.8 peotäit) 45g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.4 tk) 30g

Valmistamine

  • Sega hakkliha koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud köögiviljadega, osa köögivilju võid jätta lihtsalt salatiks kartulipüree kõrvale.
  • Maitsesta. 
  • Prae tilgas õlis kotletid kerget pruuniks.
  • Keeda kartulid, tambi koos kohvikoorega pudruks.
  • Serveeri hakk-kotlette koos kartulipüreega ning lisa võisilm.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks