Guljašš sealihast

Guljašš sealihast

Toiduained

  • Sealiha, sisefilee

    115g

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Õli (erinevad)

    (2.7 tl) 8g

  • Jahu, riisijahu

    (0.4 spl) 10g

  • Kirsstomat

    (4 tk) 55g

  • Tomatipasta Pomi

    (4.5 spl) 45g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori ja keeda kartulid. 
  • Koori ja haki sibul. 
  • Tükelda liha kuubikuteks ja pruunista koos sibulaga pannil tilgas õlis. Osa õlist võid jätta tomatisalatile. 
  • Lisa tomatipasta, paprikapulber ja soovi korral ka jahvatatud muskaatpähkel. 
  • Kalla juurde vesi ning hauta madalal tulel kuni liha on pehme. 
  • Seejärel lisa vähese külma veega segatud riisijahu ja keeda kaste läbi kuni selle paksenemiseni. 
  • Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kartulite ja kirsstomatitega. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks