Grillitud valge kala pestomarinaadis köögiviljadega

Grillitud valge kala pestomarinaadis köögiviljadega

Toiduained

  • Pangasiuse filee

    120g

  • Kartul

    (0.9 tk) 130g

  • Pestokaste

    (1.5 spl) 15g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Paprika

    (1 tk) 70g

  • Kirsstomat

    (5 tk) 70g

  • Suvikõrvits

    (0.3 tk) 80g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.4 tk) 30g

Valmistamine

  • Koori kartul (kui kasutad värsket, siis kraabi kergelt või pese lihtsalt korralikult puhtaks) ning keeda soolvees poolpehmeks.
  • Lõika veidi jahtunud kartul sektoriteks.
  • Lisa kartuli juurde suuremateks tükkideks lõigatud paprika, suvikõrvits, punane sibul ja terved kirsstomatid.
  • Lisa köögiviljadele pesto ja sega läbi. Võimalusel lase mõned minutid maitsestuda.
  • Grilli köögivilju grillpannil või fooliumalusel (pane põhja küpsetuspaber).
  • Maitsesta kala soola ja pipraga ning pane peale sidruniviilud.
  • Grilli kala grillresti vahel (keera aeg-ajalt ja arvesta, et kala küpseb kiirelt) või mässi see küpsetuspaberisse ning siis omakorda fooliumisse.
  • Serveeri kala köögiviljadega.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks