Grillitud kana ja kapsasteik

Grillitud kana ja kapsasteik

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    110g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Kapsas

    (3.8 peotäit) 230g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,5%) (Tere) logo

    (2.3 spl) 45g

  • Mesi

    (0.8 tl) 5g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

Valmistamine

  • Sega kokku sojakaste (portsjoni kohta 5 g), Teriyaki kaste (portsjoni kohta 10 g), mesi, riivitud apelsinikoor (portsjoni kohta 1 tl).
  • Aseta kanatükid marinaadi, sega korralikult läbi (või hõõru kätega) ja lase maitsestuda paar tundi, võimalusel üleöö.
  • Koori kartul (kui kasutad värsket, siis kraabi kergelt või pese lihtsalt korralikult puhtaks) ja keeda soolvees poolpehmeks.
  • Soovi korral lõika kartul sektoriteks.
  • Lõika kapsast ca 1-1,5 cm paksused steigid. Määri kartulitele ja kapsale peale veidike õli ja maitsesta soola ning pipraga. 
  • Grilli kartulit grillpannil või fooliumalusel (pane põhja küpsetuspaber) ning kapsast grillresti vahel. Jälgi, et kapsas mustaks ei läheks ning keera seda mitmeid kordi.
  • Grilli ka kana.
  • Sega kokku maitsestamata jogurt, sool, purustatud küüslauk ja hakitud till.
  • Serveeri kana, kartulit ja kapsasteiki jogurtikastmega.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks