Valmistamine
- Sega kokku sojakaste (portsjoni kohta 5 g), Teriyaki kaste (portsjoni kohta 10 g), mesi, riivitud apelsinikoor (portsjoni kohta 1 tl).
- Aseta kanatükid marinaadi, sega korralikult läbi (või hõõru kätega) ja lase maitsestuda paar tundi, võimalusel üleöö.
- Koori kartul (kui kasutad värsket, siis kraabi kergelt või pese lihtsalt korralikult puhtaks) ja keeda soolvees poolpehmeks.
- Soovi korral lõika kartul sektoriteks.
- Lõika kapsast ca 1-1,5 cm paksused steigid. Määri kartulitele ja kapsale peale veidike õli ja maitsesta soola ning pipraga.
- Grilli kartulit grillpannil või fooliumalusel (pane põhja küpsetuspaber) ning kapsast grillresti vahel. Jälgi, et kapsas mustaks ei läheks ning keera seda mitmeid kordi.
- Grilli ka kana.
- Sega kokku maitsestamata jogurt, sool, purustatud küüslauk ja hakitud till.
- Serveeri kana, kartulit ja kapsasteiki jogurtikastmega.
Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.