Gluteenivaba banaanileib

Gluteenivaba banaanileib

Toiduained

  • Kookoshelbed

    (1.5 spl) 15g

  • Kreeka pähklid

    (6.5 tk) 13g

  • Kookosrasv/õli

    (2 tl) 10g

  • Banaan, kooreta

    (0.5 tk) 55g

  • Muna (M suurus)

    (0.5 tk) 25g

  • Mesi

    (1.2 tl) 7g

Valmistamine

  • Pane kaussi banaanid, kookosrasv, munad, mesi ja kookoshelbed.
  • Lisa näpuotsaga soola ning küpsetuspulbrit.
  • Purusta saumikseriga banaanid ja ülejäänud toorained ühtlaseks massiks. 
  • Sisse võivad jääda mõned suuremad banaanitükid.
  • Purusta Kreeka pähklid ja lisa valmis segule. Ära enam saumikseriga purusta.
  • Küpseta ahjus 180 kraadi juures sõltuvalt tehtud kogusest 40-50 minutit.
  • Kook peaks jääma pealt kuldpruun.
  • Soovitame teha korraga vähemalt 4-8 kordse koguse (kokku taigna kogus ca 1000 grammi).
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks