Kanašašlõkk ja köögiviljad

Kanašašlõkk ja köögiviljad

Toiduained

  • šašlõkk, broilerilihast, kodune (Nõo Lihatööstus)

    (0.2 pk) 100g

  • Porgand

    (3.7 tk) 260g

  • Brokoli

    (3.8 peotäit) 190g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Lehtsalat

    (1 peotäit) 15g

Valmistamine

  • Grilli või küpseta 180-kraadises ahjus kanašašlõkki ca 20 minutit.
  • Tükelda porgandid. 
  • Prae tilgas oliivõlis porgandiviilud poolpehmeks, lisa brokoliõisikud ning maitsesta soola ja pipraga.
  • Salati tegemiseks sega erinevaid salatilehti, oliivõli, soola ja pipart.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks