Frikadellisupp

Frikadellisupp

Toiduained

  • Hakkliha, veise (rasva 6%)

    100g

  • Kartul

    (0.7 tk) 110g

  • Või (rasva 82%)

    (1.6 tl) 8g

  • Jahu, odrajahu

    (1 spl) 10g

  • Muna (M suurus)

    (0.5 tk) 20g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Porrulauk

    (1 tk) 50g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (1 spl) 10g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Pane poti põhja või ja pruunista selles kergelt tükeldatud porrulauk ja porgand. Lisa juurde maitseained.
  • Vala peale keev vesi ja lase podiseda 5-10 minutit.
  • Järgmisena lisa kuubikuteks lõigatud kartul ja hernes. Keeda taas 5-10 minutit.
  • Frikadellide jaoks sega kokku hakkliha, odrajahu ja muna.
  • Maitsesta soola, pipra ja soovi korral ürtidega. Veereta käte vahel väiksed pallid.
  • Pane lusikaga frikadellid supi sisse ja keeda seni, kuni lihapallid on tulnud supi pinnale.
  • Kui soovid selgemat suppi keeda frikadellid eraldi potis küpseks ja lisa alles pärast supile.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks