Burger pihvi ja hapukurgikastmega

Burger pihvi ja hapukurgikastmega

Toiduained

  • Leib, pehmik (nt Peedi-porgandi-pastinaagi)

    (1.4 viilu) 60g

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 85g

  • Juust, Eesti juust light (E-piim) logo

    (0.8 viilu) 15g

  • Hapukurgikaste (Future Foods) logo

    (1.8 spl) 35g

  • Suvikõrvits

    (0.2 tk) 60g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

  • Õli (erinevad)

    (0.3 tl) 1g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.6 tk) 30g

  • Frillise salat

    (1 peotäit) 10g

Valmistamine

  • Pese ja riivi suvikõrvits. Maitsesta soolaga, lase paar minutit seista ja pigista liigne vesi välja.
  • Sega hakkliha riivitud suvikõrvitsaga, Maitsesta soola ja pipraga.
  • Vormi hakklihasegust üsna õhuke pihv ja prae õlis mõlemalt poolt.
  • Rösti pehmik rösteris.
  • Pane ühele pehmiku poolele veidi kastet, siis frillise salat, pihv, juust, tomat, marineeritud kurk ja ülejäänud kaste.
  • Aseta teine pehmiku pool peale ja serveeri.

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks