Borš

Borš

Toiduained

  • sink, kalkunisink (rasva 4,3%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (4.2 viilu) 50g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

  • Veiseliha, sisefilee (rasva 13%)

    75g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.5 tk) 100g

  • Kapsas

    (1 peotäit) 60g

  • Porgand

    (0.4 tk) 30g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.1 tk) 10g

  • Tomatipüree (Pomito)

    (0.5 spl) 5g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.4 spl) 10g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

Valmistamine

  • Pane liha külma veega keema, riisu tekkinud vaht.
  • Lõika peet peenikesteks ribadeks ning hauta koos tomatipüree, tilga vee ja oliivõliga lihast eraldi.
  • Hautamise lõpus sega juurde väike tilk äädikat. See aitab säilitada peedi punast värvust. 
  • Koori ja tükelda porgand ja sibul ning haki petersell, lisa liha juurde potti.
  • Riivi kapsas ja tükelda kooritud kartul.
  • Kui liha on peaaegu pehme, lisa supile kapsas ja kartul, keeda pehmeks.
  • Tõsta liha välja ja tükelda. Lõika tükkideks sink ning lisa koos lihaga supi sisse.
  • Lisa supile hautatud peet tomatipüreega, maitsesta.
  • Serveeri hapukoorega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks