Banaanikeeks

Banaanikeeks

Toiduained

  • Jahu, kaerajahu täistera

    (3.5 spl) 35g

  • Või (rasva 82%)

    (2.4 tl) 12g

  • Banaan, kooreta

    (0.5 tk) 65g

  • Mandlilaastud

    (0.7 spl) 7g

  • Muna (M suurus)

    (0.5 tk) 25g

  • Kookospalmisuhkur

    7g

Valmistamine

  • Pese ja koori banaan ning purusta see kahvliga. Võid pisikese jupikese jätta alles ja lõigata kaunistamise jaoks viiludeks.
  • Sega kausis kokku muna, kookospalmisuhkur, purustatud banaanid, jahu, sulatatud või, kaneel, näpuotsatäis soola ja küpsetuspulber.
    Soovi korral lisa ka naturaalset vaniljet.
  • Kata küpsetusvorm küpsetuspaberiga ning vala segu vormi. 
  • Tõsta peale banaaniviile ja raputa peale mandlilaaste.
  • Küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 40-50 minutit. (Keeks peaks pealt jääma kuldpruun.) Jahuta.
  • Soovitame teha vähemalt 4-kordse koguse.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks