Antrekoodi steik (Liivimaa Lihaveis)

Antrekoodi steik (Liivimaa Lihaveis)

Toiduained

  • Mahe rohumaaveise antrekoodi steik (Liivimaa Lihaveis) logo

    80g

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Porgand

    (1.2 tk) 85g

  • Balsamico kreem

    10g

  • Õli (erinevad)

    (0.3 tl) 1g

Valmistamine

  • Tõsta antrekoot 30 minutiks toatemperatuurile. Kuumuta pann, lisa õli. Prae/grlilli liha 3-4 minutit ühelt poolt ja 3-4 minutit teiselt poolt. Tõsta antrekoot kõrvale, maitsesta soola ja pipraga ning lase lihal soojas "rahuneda".
  • Koori ning lõika kartulid ja porgandid kangideks, maitsesta meelepäraselt ning küpseta kuumaõhufritüüris kuldseks.
  • Serveeri steik ja kõpsetatud köögiviljad koos vabavaraga.

Retsepti koostas Inga Kaljus vastavalt Fitlap toitumiskava põhimõtetele!

`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks