Ahjukartul kala ja küüslaugukastmega

Ahjukartul kala ja küüslaugukastmega

Toiduained

  • Kartul

    (1.3 tk) 190g

  • Pangasiuse filee

    120g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Küüslaugukaste (Future Foods) logo

    (1.8 spl) 35g

  • Hiina kapsas

    (2 peotäit) 70g

  • Tomat

    (1 tk) 50g

  • Paprika

    (1 tk) 30g

  • Porrulauk

    (1 tk) 30g

Valmistamine

  • Koori kartul ja lõika meelepärasteks tükkideks.
  • Maitsesta soola ja meelepäraste ürtidega ning lisa juurde pool õli kogusest.
  • Sega läbi ja pane ahjuplaadile.
  • Küpseta eelkuumutatud 220-kraadises ahjus ca 15-20 minutit kartulit vahepeal segades.
  • Maitsesta kala soolaga. Kui kasutad külmutatud kala, siis sulata see enne üles.
  • Alanda ahju kuumust 190-kraadini ning lisa kala kartuli juurde ahjuplaadile.
  • Küpseta veel 15-20 minutit.
  • Haki salatiks kaussi Hiina kapsas, porru, paprika ja tomat.
  • Maitsesta soolaga ja lisa juurde ülejäänud õli. Sega läbi.
  • Kui soovid, lisa juurde ka tilgake äädikat ning Stevia-magusainet. Lase mõned minutid seista.
  • Serveeri ahjukartulit ja kala küüslaugukastme ja värske salatiga.

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks