Azuu (Liivimaa Lihaveis)

Azuu (Liivimaa Lihaveis)

Toiduained

  • Kartul

    (1.2 tk) 180g

  • Mahe veiseklops (Liivimaa Lihaveis) logo

    110g

  • Või (rasva 82%)

    (1.4 tl) 7g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Jahu, Täisteraspeltajahu

    (0.5 spl) 5g

  • Mugulsibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 25g

  • Tomatipasta Pomi

    (2 spl) 20g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

  • Tomat

    (1 tk) 20g

  • Hapukurk

    (0.6 tk) 30g

Valmistamine

  • Lõika liha kangideks ja pruunista õlis. Lisa hakitud sibulad ja küüslauk ning kuumuta läbi. Sega hulka täisteraspeltajahu ja kuumuta ka see läbi.
  • Lisa tomatipasta, tükeldatud tomatid ja vesi ning hauta, kuni liha on hästi pehme. Lõika kurk ribadeks ja lisa kastmele, kuumuta läbi.
  • Kuni liha haudub, koori kartulid ja lõika kangideks ning prae võis pehmeks. Lisa kastmele, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta läbi. Serveeri.

Retsepti koostas Inga Kaljus vastavalt Fitlap toitumiskava põhimõtetele!

`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks