Kanapasta ja mina oleme justkui kokkuloodud. See on mu mugavustoit, kui on kiire, sest tegelikult valmib pasta umbes 10 minutiga. Kana ja makaronid valmivad imeruttu ja vaevaks jääb ainult kokkusegamine.
Ports tuleb alati nii pirakas, nagu sa tahad, sest pastale võib lisada erinevat vabavara. Mina armastan pasta sisse visata suvikõrvitsat/kõrvitsat, paprikat, tomatit, seeni, sibulat jne. :) Valikuvabadus on suur. :) Katsetage julgelt pastasid erinevate lisanditega.
Seekord tegin pasta natukese tomatise nõksuga, sest tavaline koorekaste on juba natuke ära tüüdanud.
Muidugi saab pastasid ilmestada erinevate maitseainetega, alustades chillist ja lõpetades näiteks karri ja india-maitseainetega.
Tomatiga lähe väga hästi kokku basiilik, mida võid ka julgelt lisada. :)
VAJA LÄHEB:
- Oliivõli
- Sibul
- Kanafilee
- Paprika
- Kohvikoor (rasva10%)
- Täisteramakaronid
- Pizza ja pasta kaste (Pomito)
Maitseainetest soovitan soola, pipart, tšillit, basiilikut ja küüslauku.
SAMM 1. Pane täisterapasta soolaga maitsetatud vette keema ja haki ära paprika, sibul ja kanafilee
SAMM 2. Prae pannil kõigepealt kana pruuniks ja seejärel lisa sibul ja paprika. Maitsesta vastavalt soovile.
SAMM3. Sega kokku kohvikoor ja tomatipasta. Lisa see kanale.
SAMM 4. Kõige viimasena lisa makaronid ja lase pastal natuke podiseda. Maitsesta veel viimast korda ja serveeri.
Head isu!
LISA SEE RETSEPT OMA MENÜÜSSE TOITUMISKAVAST.
Tervitades,
Helena! :)