Hei!
Tänane retsept on maapähklivõi austajatele, nagu mina :) Kui vaid saaks sööks seda koguaeg, seega peidan ka peale kasutamist purgi jälle hästi kõrgele kapi otsa ära. :)
Antud retsepti on ülikerge teha ja näiteks karbiga kaasa võtta. Poest saad haarata juurde Valio ProFeel kohupiima ja ongi toidukord lahendatud. Ma arvan, et mul läheb see variant nii mõnigi koolipäev käiku. :)
Valmistamiseks läheb umbes 3-5 minutit, olenevalt sellest, kui kiirelt sa pähklivõid tortillale määrid :P
Maapähklivõid saad valmistada ka ise. Selleks rösti pannil kergelt maapähklid ja purusta/blenderda need pulseerival režiimil, kuni moodustub ühtlane mass. Aega võtab 5-10 minutit vastavalt sellele kui võimas masin sul on ja palju sa pähkleid lisad. Maitsesta soola, stevia või kaneeliga. Tegelikult võid fantaasial lennata lasta ja teha kasvõi tšillimaitselist võid. :)
Nipp: Samal ajal, kui tortillale pähklivõid määrid, aja juba pann kuumaks!
Vaja läheb:
- Täistera tortilla
- Mustikad
- Maapähklivõi (ilma suhkruta)
- ProFeel kohupiimakreem (Valio)
SAMM 1 - Määri tortillale maapähklivõi ja laota peale mustikad.
SAMM 2 Murra tortilla pooleks ja pruunista pannil mõlemad pooled krõbedaks ja pruuniks
SAMM3 - Lõika kolmeks tükiks ja serveeri koos kohupiimaga.
LISA SEE RETSEPT OMA MENÜÜSSE TOITUMISKAVAST.
Teie, Helena :)