Tere  taas!
Kui mõtleme pastale, siis tuleb silme ette pilt koorekastmes või tomatipürees olevast pastast. Kuidagi teistmoodi olekski seda raske ette kujutada.
Siiski surfasin ühel päeval internetis ja silma jäi midagi väga huvitavat. Pasta avokaadokastmega. Eriti sobilik avokaadoarmastajatele.

Kui avokaado on korralikult küps, tuleb pasta eriti kreemjas. 

Minu maitsekomisjoniks olev Siim kiitis retsepti igaljuhul heaks ja ütles, et tema arvates oli pasta sama maitsev kui koorega tehtud variant.

Järjekordselt on retsept lihtne, kiire ja kergelt valmistatav.

  • VAJA LÄHEB:
  • täisteramakaron
  • Juust 15%
  • kanafilee
  • avokaado
  • paprika
  • Maitseks: sool, pipar, sidrunimahl, küüslauk.

Samm 1. Keeda soolvees pasta pehmeks.


Samm 2. Prae kanafilee pannil pruuniks. Lisa sellele lõpuks hakitud paprika ja küüslauk.

Samm 3. Püreesta ära avokaado kahvli või purustajaga. Kui purustad avokaado saumiksri vms. aparaadiga, tuleb pasta kreemjam ja ühtlasem. Samuti võid lisada avokaadole erinevaid ürte.

Samm 4. Lisa kurnatud makaronid kanale ja sega sisse ka avokaaopüree.


Samm 5. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Soovi korral lisa ka erinevaid ürte.
Samm 6. Kõige lõpuks puista peale juust.

Head isu!

Lisa retsept oma toitumiskavasse SIIT!

Teie, Helena!