Hei

Nagu viimases postituses mainisin, siis eelmise nädala tegin puhtalt Stardika menüüga. Mis ma oskan öelda? IMELINE! Ausalt ka. See menüü on nii lihtne. Täpselt minu jaoks. Muidugi meeldib mulle ka aeg-ajalt midagi erilisemat süüa teha, aga igapäevaselt ma lihtsalt ei jaksa. Ma olen ammu juba olnud see inimene, kes kavas püsides võibki süüa ala riisi ja kana, makarone ja kana jne. Mul ei ole selle vastu mitte midagi. Põhimõtteliselt võiks Stardikaga terve aja olla, sest vabavara ning asenduste võimalus muudab stardika menüü samamoodi "eriliseks". Muide Stardika menüüga tundus mulle, et kogused suuremad. Või noh, olidki, sest olid ju ainult lihtsad toidud ehk selle võrra saigi rohkem süüa. Polnud pähkleid, seemneid, avokaadot (mul ei tule hetkel rohkem näiteid pähe) ja igasuguseid muid asju, mis kcali tõstaks. : D

Mida head ma siis sõin? Või arvate, et sõingi ainult kana ja riisi? : D Mitu hommikut tegin putru. Hea lihtne ju - piim, helbed, puuvili.

Võikusid tegin ka loomulikult. Ilma nendeta lihtsalt ei saa. : D

Kahel hommikul tegin praemuna ka. Mõlemad korrad kasutasin omleti retsepti. Ühel korral juustune ahjuomlett ning teisel omlett singiga. Puuvilja sai ka veel magustoiduks kõrvale. Jeee. : D  

Mul tuleb vahel selline jooksva muna isu ja siis ma lihtsalt pean seda saama! Muide soovitus teile, ma panen absoluutselt iga toidu sisse ühte maitseainet - Santa Maria Chilli Explosion.

Nagu eelmises postituse mainisin, siis nüüdsest tegin toitu teisteks toidukordadeks ka ette. Näiteks tegin mingi päev lõunaks kartulit sealihaga ning kõrvale salat kurgi ja tomatiga, kuhu sain ka HAPUKOORT panna. Õhtul panin need kartulid ahju ja purustasin peale juustu. Nii hea ning samas lihtne. Pluss õhtul ei pea vaevagi nägema. Lõuna ajal keedad kartulid valmis, õhtul vaev ainult ahju panna. Ei pea pliidi ees passima.

Ja nüüd tuleb minu selle nädala lemmik. Mingi päev ma tegin kana ja riisi, ma lihtsalt ei saa, need on ühed mu lemmikud. AGA kana peab olema kintsuliha ning ahjus tehtud. Ma panen tavaliselt paar tundi enne lõunat kanaliha ahjupotti koos sibulaga ja ahju. Siis tuleb mu arvates ideaalne kana, mahlane. Järgmisel päeval tahtsin teha riisist midagi ning leidsin retsepti riis juustuse sealihaga. Sealiha vahetasin 4% singi vastu ning panin riisi, singi, juustu, tomatid kõik pannile ja lisasin veidike vett. Proovisin sellist riisipada teha. Panin veel ohtralt tšillit ka. See söök oli ausalt mu nädala tipphetk. Juust, teravus, tomatitest hapukus. Peate kindlasti seda proovima. 

Laupäev aga läks mul totaalselt käest ära. Hommikut alustasin ilusti, tegin juustust ahjuomletti, aga noh välja tuli praemuna. : D Aga siis vaatasime, et meie kiisu tervis on kehv, oli loid ning avastasime, et pole pissinud ka, läksime loomaarstile. Sealt saime teada, et asi on väga tõsine ning Elva loomaarst saatis meid Tartusse, sest tal endal lihtsalt polnud aega erakorralist võtta. Tartus saime teada, et kiisuke peab jääma arstide valve alla. Me olime nii löödud. Meie jaoks on kass nagu täieõiguslik pereliige. Mul juhtub tihti, et söögiisu kaob täielikult, kui midagi halba juhtub. Seega lõunast ei tahtnud ma midagi teada. Õhtul aga ilmus koju pitsa ning siis oli isu veidi taastunud, kuna teadsin, et meie kass on heades kätes. Ühesõnaga siis oli vaja pitsat süüa ja siis kooki ka veel. Nii see lape algas. Pühapäeva hommikul sõin tavalisi pannkooke "patukana" ning õnneks sellega seekordne lape läbi saigi. Ma ei piitsuta end seepärast. Ma lihtsalt tean, et kui läheb käest, siis tähtis on see, et leiaks jälle oma tee kavani.

Lisan siia lõppu pildi kiisust, kes on äsja haiglast koju saanud. Poeb muudkui kaissu ja tahab lähedal olla. 

Aitäh, et leidsid aega lugeda!

 

xoxo

Cärol