Jätk eelmisele loole. Kuna kiivalt varjan oma identiteeti, siis kommentaaridesse Carmen'i küsimusele ja headele soovidele vastama ei hakanud. Ja noh, blogipostituse eest sain ju lisapäeva, niiet vaikselt veel jõlgun siin.

Vastus Carmen'ile - trenni teen ikka siinsete kavade järgi. Alustasin algtaseme jõusaalikavaga ja nüüdseks teen juba kesktaseme kava. Alguses (jaanuar-veebruar) oli trenniplaan E ja K kardio - vastavalt siis tujule 15 minutiline intrevall või pikem kardio ning R ja L lihas.

Nüüdseks enam hommikuti pikka kardiot teha ei jõua ja kaks päeva järjest lihast ka teha ei suuda, seega on mu treeningplaan veidi muutunud - K hommikul intervallkardio (15 min), R ja P lihas (kesktaseme jõusaalikava) ja L pikem kardio (60 min), mille viimane nädal asendasin hoopis bodycombatiga, mis oli väga mõnus ja hea vaheldus 60 minutilisele ellipsisele.

Ma üritasin ka pilte leida, aga no selliseid, mida kõlbaks näidata, ma ei leidnud. Ja kuna ma väga oma nägu ei taha avalikustada, siis kahjuks näost ka võrdluseks pilte ei pane. Kusjuures vanu pilte vaadates on ikka täitsa öö ja päev. Ma veel ei saanud aru, kui ammused tuttavad üllatusid mind nähes, et ma nii kokku kuivanud (isegi läbi talvemantli :O). Nägu on küll teinud muutuse pannkoogist ilusaks noore naise näoks :D 

Suur aitäh ka teistele õnnitlejatele :) 

Jõudu ja jaksu! :)