Tere kallid kaasvõitlejad!

Annan siinsega teada, et täna tundub olevat minu viimane päev FitLapis (praeguseks).

Nagu eelmises postituses mainisin, olen oma toitumisjälgimise viinud juba aasta algusest üle ka ühte appi, seega paralleelselt nii siin kui seal olen oma toitumist jälginud. Kuna ma teadsin alati, et elu lõpuni ma FitLapi kasutama ei jää ning kunagi on vaja maha saada ja õpitud tarkust iseseisvalt praktiseerida, siis tuleb välja, et täna on see päev. Nimelt, hakkasin kasutusaega pikendama ja arusaadavatel põhjuselt on kasutustasu tõusnud. Kui enne sai kolm kuu 15 euro eest, siis nüüd sama raha eest 1 kuu. Ma saan sellest aru, et nii suurepärasel toitumisabil hind tõusebki ja isegi hea meel on näha, kui palju on FitLap arenenud juba ainult selle ajaga kui mina olen siin olnud. Aga minu jaoks tundus see hetkel ebavajalik kulu ja tõmbasin piiri. Ostsin selle asemel endale uued trenniriided :D.

Kokkuvõtteks:

- alustasin 31.07.2015 - lõpetan 07.03.2017

- algkaal 71,6 kg (pikkus ca 173 cm, see vast ei muutunud :D) - aasta lõpuks sain isegi lähedale oma unistusele (57 kg), kuid kuskil 58 ja kopikatega kilo peal käisin kehaanalüüsi tegemas, kus soovitati hakata pigem kaalu tõstma, peamiselt siis lihaste näol. Seega, hetkel olen 62 kg, kaotatud 9,8 kg ja sentimeetreid kokku 34. Pilte mul hetkel pole näidata, sest kõik paksukese pildid on jäänud kaugele minevikku, aga ehk õnnestub mul täna hiljem siia midagi juurde genereerida.

- olen jagu saanud oma toitumishäiretest. Nagu iga sõltuvus ja psühholoogiline häire, ei saa ma samas 100% väita, et olen nüüd terve. Eks aeg-ajalt käivad ikka hood, aga nüüd on mul palju rohkem distsipliini ülesöömisi ja toidust lohutuse otsimist ohjeldada. 

Ma olen nii õnnelik, et FitLap'i üldse leidsin. Sellest sai alguse mu elu muutus. Hakkasin tervislikumalt toituma, mis kulmineerus selle aasta alguses suitsetamise LÕPLIKU mahajätmisega ja regulaarse trenniskäimisega. Mina, kes ma vihkasin trenni ja liigutamist juba kooli keka tundidest saadik, ei suuda nüüd ära oodata, millal taas saali saaks, naudin higistamist ja lihasvalu. Peoriiete asemel ostan hoopis trenniriideid :) Olen palju õppinud toitumise kohta, kuid pikk tee on veel minna. Nimelt, tahan ma, et need tervislikud eluviisid praktiseerides mu ajusoppidesse kivistuksid. Jah, on lihtne tugineda FitLapile ja teha kõike nii nagu kästud, aga isepäine vähk nagu ma olen, tahan ma nüüd ISE hakkama saada. Jah, mul on küll abiks app, kuid keegi enam mulle retsepte ja koguseid ette ei ütle. Ise pean mõtlema mida millega ja mis kogustes + nüüd jälgin ma rohkem ka makrosid. Ma isegi salamisi unistan bikiinifitnessi võistlustel osalemisest, millesse poleks ma paar aastat tagasi isegi julgenud süveneda.

Ma ei ütle hüvasti, sest võib juhtuda, et kohtume veel. Kes teab, mis aastad, rasedus ja muu naiseks olemine, endaga kaasa võib tuua. Kes teab, võib-olla lasen ma end liiga lõdvaks ja olen alguses tagasi. Isegi kui see peaks juhtuma, siis tean vähemalt kust reaalset abi saada ja tulen siia tagasi.

Ma olen täis rõõmu ja tänulikkust ja soovin ka kõigile Teile oma unistuste täitumist! Kusjuures niisama heale õnnele ei tasu ootama jääda, toitumise jälgimine ja treenimine on raske töö, ma ise vahepeal isegi mõtlen, et see on mu teine töö. Ma tean, et see on raske, aga see on seda väärt. Mul palju tuttavad pööritavad silmi kui kuulevad, et ma teen mealpreppe ja käin pühapäeva hommikul kell 11 jõusaalis. See siin polegi nõrkadele, see on meile, kes me oleme valmis verd ja higi valama oma unistuste täitumiseks.

Jõudu! :)