Wrap hakkliha ja paprikakastmega

Wrap hakkliha ja paprikakastmega

Toiduained

  • Tortilla, täistera

    (1.1 tk) 45g

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 85g

  • Juust Bresto light, laktoosivaba (rasva 15%) (E-piim) logo

    (0.1 pk) 15g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Paprikakaste (Future Foods) logo

    (1.8 spl) 35g

  • Punane kapsas

    (0.8 peotäit) 50g

  • Tomat

    (1 tk) 50g

Valmistamine

  • Maitsesta hakkliha soola ja meelepäraste ürtidega.
  • Suru hakkliha tortilla peale ühtlaselt laiali.
  • Kuumuta pannil õli.
  • Pane tortilla pannile nii, et hakklihaga pool jääb vastu panni.
  • Prae madalal või keskmisel kuumusel kuni hakkliha valmis.
  • Keera korraks ümber ja kuumuta ka tortilla poolt natukene.
  • Pane tortilla taldrikule.
  • Nirista hakklihale peale paprikakaste ja lisa riivitud juust.
  • Tükelda tomat ja haki kapsas peeneks ning lisa need tortillale.
  • Voldi vrapp kokku ja serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks