Verivorst keedukartuli ja peedisalatiga

Verivorst keedukartuli ja peedisalatiga

Toiduained

  • Verivorstid kanalihaga (Nõo Lihatööstus) logo

    115g

  • Kartul

    (0.8 tk) 125g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.4 spl) 35g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.4 tk) 90g

Valmistamine

  • Keeda peet.
  • Koori ja keeda kartul soolvees.
  • Koori peet, riivi ja maitsesta soolaga.
  • Lisa riivitud peedile hapukoor ja tilgake sinepit, sega korralikult läbi.
  • Küpseta verivorste ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil vastavalt pakendil märgitud juhistele.
  • Serveeri verivorsti keedukartuli ja peedisalatiga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks