Tatar kana kintsulihaga

Tatar kana kintsulihaga

Toiduained

  • Tatar

    (0.2 kl) 45g

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    90g

  • Õli (erinevad)

    (2 tl) 6g

  • Tomat

    (1 tk) 65g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Keeda tatar. Maitsesta soolaga.
  • Prae kana kintsuliha pannil koos küüslaugu, tomati ja sibulaga.
  • Lisa keedetud tatar ja sega läbi.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks