Maisikrõpsud hakklihaga

Maisikrõpsud hakklihaga

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 95g

  • Maisikrõpsud (Nacho chips)

    (9 tk) 25g

  • Mozzarella juust (rasva 19%)

    (0.2 pk) 30g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Paprika

    (1 tk) 50g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Tomatipasta Pomi

    (1.5 spl) 15g

Valmistamine

  • Tükelda sibul, küüslauk ja paprika ning prae koos hakklihaga tilgas õlis läbi.
  • Maitsesta Fajita maitseainesegu ja soolaga. 
  • Kui hakkliha on valmis, lisa tomatipasta ja sega läbi.
  • Laota ahjuplaadile krõpsud.
  • Tõsta igale krõpsule hakkliha ning raputa peale juustu.
  • Küpseta 220 kraadises ahjus kuldpruuniks (10-15 min).

Et vähendada kehas põletikke, langetada südame-veresoonkonnahaigute riski ja toetada aju funktsioneerimist, tarbi asendamatuid omega-3-rasvhappeid. Hea valik on Ecoshi Oomex. Telli siit!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks