Valmistamine
- Kõige esimesena valmista marineeritud punane sibul. Selleks vali endale all välja toodud viisidest meelepärane.
- Keeda muna (sobib kõvaks keedetud). Jahuta ja koori.
- Lõika leivaviilud tükkideks (1 viil kuueks tükiks on paras).
- Sega kausikeses kokku toorjuust, Kreeka jogurt ja väikesteks tükkideks lõigatud vürtsikilu fileed.
- Jaga kilukreem leivatükikestele.
- Aseta igale leivakesele väike tükike muna. (Võid muna viilutada ja viilud neljaks lõigata).
- Seejärel pane igale leivakesele marineeritud punast sibulat ja tillioksake.
- Serveeri.
Kiirmarineeritud punased sibulad:
- Sidrunimahlaga kiirmarineeritud punased sibulad: koori ja viiluta sibul hästi õhukesteks viiludeks. Pane sibul purki või kausikesse ning vala peale sidrunimahl nii, et viilud oleksid täielikult sidunimahla all. Lase vähemalt 15 minutit seista.
- Punase veiniäädikaga kiirmarineeritud punased sibulad: koori ja viiluta sibul hästi õhukesteks viiludeks ja laota purki. Pane potti 1 dl punast veiniäädikat, 1 dl vett, 1 spl Stevia-maguainet, 1 loorberileht. Sega läbi. Lase kiiresti keema ja sega kuni Stevia-magusaine on lahustunud. Vala marinaad sibulatele peale. Lase jahtuda ja seista vähemalt 30 minutit. (Sobib säilitamiseks ka 1-2 nädalat külmkapis). Marinaadi kogus arvesta ca 100 g sibula kohta.