Leivaampsud hernekreemi, vürtsikilu ja munaga

Leivaampsud hernekreemi, vürtsikilu ja munaga

Toiduained

  • leib, Fitlap täistera rukkileib (Leibur) logo

    (2.7 viilu) 85g

  • Vürtsikilu

    55g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 35g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (5 spl) 50g

  • Kreeka jogurt (rasva 4%)

    (1.3 spl) 25g

Valmistamine

  • Keeda muna (sobib kõvaks keedetud muna). Jahuta ja koori.
  • Sulata külmutatud herned üles.
  • Lisa hernestele Kreeka jogurt ja veidi soola ning püreesta saumiksriga või blenderda blenderis ühtlaseks püreeks.
  • Lõika leivaviilud tükkideks (sobib näiteks 1 viil kuueks tükiks).
  • Jaga hernekreem leivatükikestele.
  • Aseta igale leivaampsule hernekreemi peale kilu.
  • Seejärel aseta ettevaatlikult igale ampsule munatükike (võid muna viilutada ja viilu lõigata neljaks).
  • Kaunista ampsud tillioksakesega.
  • Serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks