Lavaširullid kanasingiga

Lavaširullid kanasingiga

Toiduained

  • Lavašš, täistera

    55g

  • Toorjuust (rasva 30%)

    (2.7 spl) 40g

  • sink, kanasink (rasva 1,7%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (5.3 viilu) 80g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Lehtsalat

    (2 peotäit) 35g

Valmistamine

  • Määri lavaši peale toorjuust.
  • Seejärel laota peale lehtsalat, sink ja õhukesed kurgiviilud.​
  • ​Keera rulli ja  võimalusel lase fooliumis seista umber pool tundi.
  • Lõika viiludeks.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks