Kurgirullid toorjuustu ja külmsuitsuforelliga

Kurgirullid toorjuustu ja külmsuitsuforelliga

Toiduained

  • forellifilee, külmsuitsu (M.V.Wool) logo

    80g

  • Toorjuust Philadelphia (rasva 11%)

    (5 spl) 75g

  • Apelsin, kooreta

    (1.2 tk) 255g

  • Värske kurk

    (1 tk) 255g

Valmistamine

  • Pese kurk ning viiluta koorimisnoaga pikkadeks peenikesteks viiludeks.
  • Aseta kurgiviilud lõikelaual üksteise kõrvale nii, et iga viil on natuke eelneva viilu peal.
  • Määri kurgiviiludele toorjuust.
  • Aseta peale külmsuitsuforell. Pane see kurgiviiludele risti pika ribana.
  • Keera kalariba järgi kurgiviilud pikaks rulliks.
  • Lõika pikk rull suupärasteks tükkideks.
  • Raputa rullikestele peale soovi korral veidi tšillihelbeid.
  • Magustoiduks söö apelsini.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks