Koorene Thormi haks köögiviljade ja riisiga

Koorene Thormi haks köögiviljade ja riisiga

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • taimevalgu haks, kanamaitseline (Thormi) logo

    (0.3 pk) 60g

  • Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)

    (5 spl) 50g

  • Wokisegu (Härmavili) logo

    110g

Valmistamine

  • Keeda riis soolvees valmis. Võid maitseks panna keeduvette kuivatatud või värske laimilehe.
  • Pane pannile haks ja wokisegu. Õli pole tarvis, sest haksis on piisavalt rasva.
  • Maitsesta soola ja soovi korral paprikapulbriga ning kuumuta mõni minut.
  • Lisa juurde köögikoor ja kuumuta veel paar minutit. Soovi korral võid lisada juurde ka veidike vett.
  • Serveeri koos riisiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks