Koorene köögiviljapada kanaga

Koorene köögiviljapada kanaga

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    80g

  • köögiviljasegu läätsedega (Härmavili) logo

    (0.5 pk) 200g

  • Kartul

    (0.7 tk) 110g

  • Köögikoor, laktoosivaba (rasva 15%)

    (3.5 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

Valmistamine

  • Koori kartul ja küüslauk.
  • Lõika kartul ja broileri kintsuliha väiksemateks tükkideks.
  • Kuumuta pannil õli.
  • Lisa purustatud küüslauk, kuumuta korraks.
  • Seejärel lisa liha tükid, sega, kuumuta.
  • Lisa paari minuti pärast kartul ja tilgakene vett.
  • Sega ja kuumuta edasi.
  • Kui kartul hakkab valmis saama, lisa ka köögiviljasegu.
  • Maitsesta soola ja pipraga, sega ning hauta edasi.
  • Lõpuks lisa köögikoor ja lase podiseda, kuni koor pakseneb.
  • Vajadusel maitsesta veel.
  • Kui hautis valmis, serveeri.
  • Soovi korral raputa peale värket tilli.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks