Kitsejuustu-peediampsud

Kitsejuustu-peediampsud

Toiduained

  • Valgehallitusjuust kitsepiimast (Andri-Peedo)

    (0.5 pk) 60g

  • Tortilla, täistera

    (1 tk) 40g

  • Peet, keedetud või toores

    (1.6 tk) 105g

  • Mesi

    (1 tl) 6g

Valmistamine

  • Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
  • Viiluta keedetud peet õhukesteks viiludeks.
  • Laota peediviilud tortilla peale.
  • Sega kokku mesi, sool, pipar ja veidike sidrunimahla ning pintselda või jaota see ühtlaselt peediviiludele.
  • Küpseta ahjus ca 10-15 minutit.
  • Lõika kitsejuust väiksemateks sektoriteks ning laota peedi peale. 
  • Küpseta ahjus veel 1-2 minutit. Jälgi kogu aeg, et juust liialt kuuma ei saaks ja väga voolavaks ei muutuks.
  • Serveeri soovi korral värske tüümianiga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.


Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks