Avokaado-sealiha võileib

Avokaado-sealiha võileib

Toiduained

  • Leib, rukkileib

    (2.7 viilu) 75g

  • Sealiha, sisefilee

    90g

  • Avokaado, purustatud (Paltavo) logo

    (0.3 pk) 50g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Koori ja viiluta punane sibul hästi õhukesteks viiludeks. Soovi korral võid sibula ka ära jätta.
  • Pane viilud üleni sidrunimahla sisse ja lase seista vähemalt 15 minutit.
  • Lõika sisefilee tükkideks.
  • Kuumuta pannil õli ning prae liha. Maitsesta soola ja pipraga. (Soovi korral võid liha ka ahjus küpsetada.)
  • Soovi korral rösti leivaviilud.
  • Määri leivaviiludele purustatud avokaado.
  • Lisa peale lihatükid ning kiirmarineeritud punane sibul.
  • Serveeri.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks