Lavašipirukas Thormi haksi, seente ja juustuga

Lavašipirukas Thormi haksi, seente ja juustuga

Toiduained

  • taimevalgu haks, kanamaitseline (Thormi) logo

    (0.3 pk) 65g

  • Lavašš, täistera

    40g

  • Juust (rasva 15%) (nt E-piim) logo

    25g

  • Šampinjon/Portobello

    (5 peotäit) 125g

  • Või (rasva 82%)

    (0.6 tl) 3g

  • Tomatipasta Pomi

    (3 spl) 30g

Valmistamine

  • Pese ja viiluta seened.
  • Sulata pannil või ja lisa seened.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning prae mõned minutid.
  • Lisa haks ja kuumuta korraks läbi.
  • Määri lavašile Pomi tomatipasta ning pane lavaši keskele haksi-seenesegu.
  • Lisa ka juust.
  • Voldi lavaši ääred peale ja siis voldi lavašš kokku.
  • Pruunista hästi kergelt mõlemalt pool kuival pannil.
  • Serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks