Ei teagi kust seda kirjutamist alustada. 

Eilsest päevast ?!

Hommik kohv. Söök. Puhkeaeg. Söök. Söögitegemine. Pesemine. Koristamine.laste magamapanek ja ise magama. Et saaks öösel üleval istuda kuni mõni härra otsustab et tema võib öösel nutta ja karjuda. Aga mitte midagi ei taha kah. 

Viimased päevad on olnud päris õudsad. Lapsed jällllllle haiged. No kurat ma ütlen. Väiksemal tattitõbi. Mis möödub juba. Suuremal on ränkraske mina ise periood. Või midagi muud. Kuna üks hetk on ulmeline köha. Mida valus kuulata. Teisel hetkel kõik korras. Ja kolmandal hetkel palavik. Saa siis aru. Just siis kui ütlen et lähed homme lasteaeda. Sis jääb haigeks kohe. Jama ma ütlen. Eks ta nüüd istub kodus. 

Vähemalt ei jää mul midagi tegemata. Suur tüdruk. 

Aga väiksem on küll praegu mingi talumatus perioodis. Üleval olles on kõik korras. Aga nii kui magama tuleb minna. On lohutamatu nutt. Ja öösel ka nii. Võtan kaissu kui istun. Sis rahulik. Jääb magama. Tõstan tagasi. Ja nii kui ise magama jään on tema jälle nutuperioodis. Ma jään ise ka mega raskelt magama tagasi. Ja sis on see veel talutamatum. Sest sis ma ei saagi magada. Mehel hea. Ärkab üles. Ja kui peale alatka puudutab sis jälle magab. 

Täna. Jee peale seda et istusime öösel neli viis tundi üleval. Sain ma lastega üheksani magada.mees vaeseke pidi tööle muidugi minema hommikul. 

Suurem laps ärkas ka öösel selle tralli peale üles. Et ta puhkas ka end välja. Päeval kõik okei. Ja sis magamaminek. Jäid mõlemad ilusti magama kuni 40 minta möödas. Ja siis hakkas trall pihta. Üks nutab jälle ja loobib voodist asju välja. Teine ulub ja vahib ringi. 

Kuna ma kummastki välja ei teinud. Jäid nad poole tunni pärast uuesti magama. 

Jee. Täna õhtuks ma süüa tegema ei pidanud. Selle nädala esimene õhtu kus sain istuda õhtul toas. Mitte köögis. Eile tegin kõik ära. Kartulisalat. Kuna kartult keetsin rohkem , sain teha osadest praekartuleid. 

Mis sobis ka perele hästi. 

Ööoode oli arbuus.  Kuna lõunasöögiks oli kohupiima maius. Sis need marjad muutsin ka arbuusiks. Sai päris suur ports õhtuks. Super. Arbuus on ikka üks väga hea asi. 

Homseks jäi ka natuke. Vaatab kuhu ma selle ära sokutan. Tahan et kõik ilusti otsa saaks homme. Et õhtuks saaks kas midagi uut ja vähe teha. Või siis üldse mitte midagi teha. Eks paistab. 

Enne tuleb tänane öö üle elada. Kes teab, kas täna saab magada ja kaua. 

Mitut ööd üleval istuda küll ei suuda, ei taha ja nii edasi.