Vinegrett verivorstiga

Vinegrett verivorstiga

Toiduained

  • Verivorstid kanalihaga (Nõo Lihatööstus) logo

    80g

  • Peet, keedetud või toores

    (2.2 tk) 145g

  • Kartul

    (0.5 tk) 70g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Hapukapsas (ilma suhkru ja õlita)

    (2.4 peotäit) 120g

  • Porgand

    (0.9 tk) 60g

  • Mesi

    (0.8 tl) 5g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 25g

  • Hapukurk

    (1.3 tk) 65g

  • Sinep

    (0.3 tl) 2g

Valmistamine

  • Keeda kartul ja porgand. Jahuta ja koori.
  • Keeda ka peet või kasuta keedetud peeti.
  • Küpseta verivorste ahjus vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  • Koori sibul. Võid sibula ka ära jätta.
  • Tükelda kaussi kartul, peet, porgand, hapukurk ja sibul.
  • Pigista hapukapsas üleliigsest vedelikust kuivemaks ning lisa salatile.
  • Lisa õli.
  • Maitsesta soola, pipra, mee, sinepi ja tilgakese valgeveiniäädikaga. Lisa sinepit ja äädikat ettevaatlikult, maitse vahepeal.
  • Sega kõik korralikult läbi.
  • Serveeri vinegretti verivorstidega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks