Verivorstid praekartuli ja kapsa-kõrvitsasalatiga

40 min kcal 375 kcal Verivorstid praekartuli ja kapsa-kõrvitsasalatiga

Toiduained

  • Verivorstid kanalihaga (Nõo Lihatööstus) logo

    120g

  • Kartul

    (1.1 tk) 160g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Kapsas

    (0.6 peotäit) 35g

  • Kõrvits

    (0.9 peotäit) 45g

Valmistamine

  • Pane verivorstid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta vastavalt pakendil märgitud juhistele.
  • Koori ja viiluta kartul ning prae pannil õlis. (Võid kartuli ka eelnevalt valmis keeta ja siis praadida).
  • Maitsesta kartulit soola ja pipraga.
  • Puhasta ja koori kõrvits.
  • Riivi kapsas ja kõrvits kaussi. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tilgakese äädikaga.
  • Serveeri verivorsti praekartuli ning kapsa-kõrvitsasalatiga.

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks